NATRAG U KLUPE, NAPRIJED U NOVE AVANTURE!
NATRAG U KLUPE, NAPRIJED U NOVE AVANTURE!
Novosti
19.08.2024.
Novosti

NATRAG U KLUPE, NAPRIJED U NOVE AVANTURE!

19.08.2024.

Kako za djecu, tako i za roditelje, Back 2 School predstavlja veliki izazov stoga smo baš za SVE pripremili sjajnu Back 2 School ponudu u kojoj baš svi mogu pronaći nešto za sebe i pripremiti se za nadolazeće dane! Uhvatite kvalitetne sportske komade jer smo pripremili razne akcije! Svaki početak je lakši uz jedan novi outfit, zar ne? Pripremi svoju Sport&Bonus Loyalty karticu i kreni!

Odlična vijest je da smo i ove godine pripremili fantastične popuste kako bi pripreme prošle bezbrižno i uz odlične uštede u Sport Vision trgovinama i na web shopu.

Za sve klince koji prate trendove, pripremili smo ponudu do kraja rujna koja će osvojiti simpatije svih prijatelja, a roditeljima olakšati izbor kombiniranja! Champion paket sadrži udobnu komplet trenirku, tenisice prepoznatljive Champion kvalitete i ruksak koji savršeno pristaje uz svaki outfit po cijeni od samo 69,99 €!

Za povratak u školu potrebno je kupiti nekoliko zaista bitnih stvari, od pisaćeg pribora, knjiga i bilježnica do naravno, novog ruksaka koji se svakodnevno nosi, što klince najviše veseli! Razveseli svoje klince i pritom uštedi -20% uz Back To School ponudu ruksaka koja vas čeka i web shopu i u Sport Vision trgovinama, osim u Sport Vision outlet trgovinama.

Uz akcijske Champion pakete, sjajnu akciju na ruksake u Sport Vision trgovinama čekaju vas i dodatne lude akcije!

U svim Sport Vision trgovinama do 10. rujna možete iskoristiti -20% popusta za kupnju 2 artikla odabranog nesniženog i VEĆ sniženog asortimana odabranih brandova i -30% za kupnju dva ili više artikala nesniženog asortimana brandova kao što su Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Slazenger.

A u našim Outlet trgovinama Dugopolje i Osijek čekaju vas moderne trenirke, trendi tenisice, elegantni ruksaci i fora kompleti po odličnim cijenama gdje smo vam do 10. rujna pripremili akciju 30% za kupnju 3 ili više artikala cjelokupnog asortimana. Nabavite svom školarcu sve za novu školsku godinu i obnovite mu sportsku garderobu jer vas u Designer Outlet Croatia čeka dodatnih -20% za kupnju 2 ili više artikala na SVE!

U razdoblju od 19.8. do 10.9. posjetite i trgovine Champion Shop i The North Face Shop te ostvarite sjajne uštede uz -30% za kupnju dva ili više artikla cjelokupnog asortimana. Mališane nikada nije bilo lakše opremiti od glave do pete!

U našim BUZZ trgovinama i online pronađite raznovrsnu ponudu nesniženih ruksaka koji do 10. rujna uz Sport&Bonus člansku loyalty karticu možeš ugrabiti na -20% popusta!

Ukoliko nemate vremena za hodati do naših trgovina osigurali smo posebne Back To School popuste na Sport Vision web shopu. Pogledaj cijelu ponudu do 15. rujna jer vrijeme je da shopping za nove školske avanture započne!

 

 

Sport Vision želi vam sretan povratak u školske klupe!

Slični članci

27.
Aug.
Novosti
Samo danas u Sport Vision trgovinama iskoristi sjajne popuste i ugrabi novi par omiljene obuće.    
08.
Aug.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
01.
Aug.
Novosti
Stigao je GEL-KAYANO 31 PARIS - najnoviji ASICS model tenisica koji pruža najintenzivniji osjećaj stabilnosti i udobnosti do sada. Kliknite na tekst i saznaj...
29.
Jul.
Novosti
Samo danas u Sport Vision trgovinama iskoristi sjajne popuste i ugrabi novi par omiljene obuće.  
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne popuste ugrabiš novi par tenisica. 
17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 21. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!